- 1. מחממים תנור ל180 מעלות. מכינים את הבסיס: מערבבים יחד את הקדאיף, אבקת סוכר ושמן עד שכל הקדאיף מצופה.
-
- 2. מרפדים את תחתית התבנית, (או התבניות) אופים כ20 25 דקות או עד שמזהיב ואפוי, היטב מקררים.
-
- 3. מכינים את הפירות: מחממים יחד על האש שמן וסוכר עד שהסוכר מתחיל להתקרמל. מוסיפים פירות (בזהירות), ממתינים דקה, מקפיצים שתיים עד שלוש דקות, רק עד שהפירות יתחממו וויקבלו זיגוג של סוכר וקרמל, לא עד שיתרככו.
-
- 4. מכינים קצפת : מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ווניל, עד לקבלת מרקם יציב.
-
- 5. מרכיבים את המנה: מסדרים את הפירות על מצע הקדאיף, מפזרים מעל עלי נענע, מעל שמים קצפת בעזרת כף ומטפטפים/ מזרזפים סירופ מייפל ומגישים מיד.