- 1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבניות.
-
- 2. מקציפים ביצים עם שני סוגי סוכר בקערת מיקסר כ-5 דקות במהירות בינונית לתערובת תפוחה ובהירה.
-
- 3. מערבבים קמח, אבקת אפייה, קינמון והל בקערה נפרדת.
-
- 4. בקערת ההקצפה מחליפים את המקצף בוו גיטרה, מוסיפים שמנת חמוצה ואת תערובת הקמח לסירוגין ומערבלים. מוסיפים חמאה מומסת, תפוחי עץ ואגוזים ומערבלים לתערובת אחידה.
-
- 5. יוצקים לתבניות ומחליקים.
-
- 6. אופים כ-45 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.
-
- 7. מאחסנים מכוסה מחוץ למקרר עד 4 ימים.
-
- גיוון: מוסיפים 1/4 כפית ג?ינג?ר טחון או 1/4 כפית ציפורן טחון יחד עם הקמח.
-
- טיפ:
- לעוגה במרקם אוורירי - מומלץ לנפות את הקמח יחד עם אבקת האפייה והתבלינים בסמוך לשילובם בתערובת.
- שתף