עוגת תפוחים בחושה הכי קלה שיש
היא פשוטה לאללה להכנה, אבל היא טעימה באופן שערורייתי. אם מגישים את עוגת התפוחים הבחושה הזו חמה עם קצפת מתובלת בקינמון והל היא בכלל הופכת לקינוח משוחת
- 10 דקות עבודה
- 60 דקות סה"כ
- קל להכנה
- תבנית מלבנית 20X30 ס"מ
מצרכים להכנת עוגת תפוחים בחושה
לבלילה
- ¾ כוסשמן
- ½1 כוסותקמח תופח
- ¼1 כוסותסוכר
- 3 כפותמים
- 2 ביצים
למילוי עוגת תפחים בחושה
- 5 תפוחים ירוקים, קלופים וחתוכים
- 5 כפותסוכר
- 1 כףקינמון
- לטבלת המרות לחצו כאן >
אופן ההכנה של עוגת תפוחים בחושה
איך מכינים עוגת תפוחים בחושה?
- 1בקערה גדולה מערבבים שמן, קמח, ¼1 כוסות סוכר, מים וביצים, עד לקבלת תערובת נוזלית ואחידה.
- 2בקערה נפרדת, מערבבים את פלחי התפוחים, סוכר וקינמון.
- 3משמנים תבנית פיירקס, שופכים שני שליש מהבצק, תוחבים את התפוחים לעיסת הבצק (המשקיענים יסדרו בצורת רעפים, אבל גם סידור פחות אלגנטי הולך) ואת הבצק הנותר שופכים מלמעלה.
- 4אופים ב-180 מעלות כ-50 דקות, עד להשחמה.
- 5מומלץ להגיש עם קצפת מתובלת בקינמון והל
- צפו בסרטון ההכנה:
הכנת עוגת תפוחים בחושה(צילום: לירז אלה)