מתכונים חמים

עוגת תפוחים הכי קלה שיש

זו עוגה פשוטה לאללה, אבל היא טעימה באופן שערורייתי. אם מגישים אותה חמה עם קצפת מתובלת בקינמון והל וה

מתכון מאת: מרב דוידסון, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות עבודה

  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

  • תבנית מלבנית 20X30 ס"מ

(וואלה

מחשבון המרות

מצרכים

  • מצרכים

    • ¾ כוסשמן
    • ½1 כוסותקמח תופח
    • ¼1 כוסותסוכר
    • 3 כפותמים
    • 2 ביצים
  • למילוי

    • 5 תפוחים ירוקים, קלופים וחתוכים
    • 5 כפותסוכר
    • 1 כףקינמון

אופן ההכנה

איך מכינים עוגת תפוחים הכי קלה שיש?

  • 1בקערה גדולה מערבבים שמן, קמח, ¼1 כוסות סוכר, מים וביצים, עד לקבלת תערובת נוזלית ואחידה.
  • 2בקערה נפרדת, מערבבים את פלחי התפוחים, סוכר וקינמון.
  • 3משמנים תבנית פיירקס, שופכים שני שליש מהבצק, תוחבים את התפוחים לעיסת הבצק (המשקיענים יסדרו בצורת רעפים, אבל גם סידור פחות אלגנטי הולך) ואת הבצק הנותר שופכים מלמעלה.
  • 4אופים ב-180 מעלות כ-50 דקות, עד להשחמה.

    עוגת תפוחים שתמיד מצליחה (צילום: לירז אלה)

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully