עוגת תפוחים בחושה הכי קלה שיש
היא פשוטה לאללה להכנה, אבל היא טעימה באופן שערורייתי. אם מגישים את עוגת התפוחים הבחושה הזו חמה עם קצפת מתובלת בקינמון והל היא בכלל הופכת לקינוח משוחת
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
לבלילה
- ¾כוסשמן
- ½1 כוסותקמח תופח
- ¼1 כוסותסוכר
- 3כפותמים
- 2ביצים
למילוי עוגת תפחים בחושה
- 5תפוחים ירוקים, קלופים וחתוכים
- 5כפותסוכר
- 1כףקינמון
- מחשבון המרות
אופן ההכנה של עוגת תפוחים בחושה
איך מכינים עוגת תפוחים בחושה?
- 1בקערה גדולה מערבבים שמן, קמח, ¼1 כוסות סוכר, מים וביצים, עד לקבלת תערובת נוזלית ואחידה.
- 2בקערה נפרדת, מערבבים את פלחי התפוחים, סוכר וקינמון.
- 3משמנים תבנית פיירקס, שופכים שני שליש מהבצק, תוחבים את התפוחים לעיסת הבצק (המשקיענים יסדרו בצורת רעפים, אבל גם סידור פחות אלגנטי הולך) ואת הבצק הנותר שופכים מלמעלה.
- 4אופים ב-180 מעלות כ-50 דקות, עד להשחמה.
- 5מומלץ להגיש עם קצפת מתובלת בקינמון והל.
- צפו בסרטון ההכנה:
הכנת עוגת תפוחים בחושה/לירז אלה