פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגת תפוחים הכי קלה שיש

      זו עוגה פשוטה לאללה, אבל היא טעימה באופן שערורייתי. אם מגישים אותה חמה עם קצפת מתובלת בקינמון והל והיא בכלל הופכת לקינוח מושחת במיוחד

      628 מדרגים / 2.84 כוכבים

      ושתי (לירז אלה)
      ושתי (לירז אלה)

      מצרכים

        • מצרכים

        • ¾ כוסשמן
        • ½1 כוסותקמח תופח
        • ¼1 כוסותסוכר
        • 3 כפותמים
        • 2 ביצים
        • למילוי

        • 5 תפוחים ירוקים חתוכים
        • 5 כפותסוכר
        • 1 כףקינמון

      אופן ההכנה

        איך מכינים עוגת תפוחים הכי קלה שיש ?

      • בקערה גדולה מערבבים שמן, קמח, ¼1 כוסות סוכר, מים וביצים, עד לקבלת תערובת נוזלית ואחידה.
      • בקערה נפרדת, מערבבים את פלחי התפוחים, סוכר וקינמון.
      • משמנים תבנית פיירקס, שופכים שני שליש מהבצק, תוחבים את התפוחים לעיסת הבצק (המשקיענים יסדרו בצורת רעפים, אבל גם סידור פחות אלגנטי הולך) ואת הבצק הנותר שופכים מלמעלה.
      • אופים ב-180 מעלות כ-50 דקות, עד להשחמה.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -