עוגת תפוחים בחושה הכי קלה שיש
היא פשוטה לאללה להכנה, אבל היא טעימה באופן שערורייתי. אם מגישים את עוגת התפוחים הבחושה הזו חמה עם קצפת מתובלת בקינמון והל היא בכלל הופכת לקינוח משוחת
(צילום: לירז אלה)
מחשבון המרות
לבלילה
- ¾ כוסשמן
- ½1 כוסותקמח תופח
- ¼1 כוסותסוכר
- 3 כפותמים
- 2 ביצים
למילוי עוגת תפחים בחושה
- 5 תפוחים ירוקים, קלופים וחתוכים
- 5 כפותסוכר
- 1 כףקינמון
איך מכינים עוגת תפוחים בחושה?
- 1בקערה גדולה מערבבים שמן, קמח, ¼1 כוסות סוכר, מים וביצים, עד לקבלת תערובת נוזלית ואחידה.
- 2בקערה נפרדת, מערבבים את פלחי התפוחים, סוכר וקינמון.
- 3משמנים תבנית פיירקס, שופכים שני שליש מהבצק, תוחבים את התפוחים לעיסת הבצק (המשקיענים יסדרו בצורת רעפים, אבל גם סידור פחות אלגנטי הולך) ואת הבצק הנותר שופכים מלמעלה.
- 4אופים ב-180 מעלות כ-50 דקות, עד להשחמה.
- 5מומלץ להגיש עם קצפת מתובלת בקינמון והל
- 5שלבי ההכנה - בתמונות
בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים עד לקבלת תערובת נוזלית ואחידה. (צילום: לירז אלה)
מסדרים את הבלילה ותפוחי האדמה בתבנית (צילום: לירז אלה)
אופים ב-180 מעלות כ-50 דקות, עד להשחמה. (צילום: לירז אלה)
התוצאה - עוגת תפוחים שתמיד מצליחה (צילום: לירז אלה)
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה