וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת תפוחים בחושה הכי קלה שיש

היא פשוטה לאללה להכנה, אבל היא טעימה באופן שערורייתי. אם מגישים את עוגת התפוחים הבחושה הזו חמה עם קצפת מתובלת בקינמון והל היא בכלל הופכת לקינוח משוחת

מתכון מאת: מרב דוידסון, מערכת וואלה אוכל

10 דקות עבודה,60 דקות סה"כ,קל להכנה,תבנית מלבנית 20X30 ס"מ
עוגת תפוחים. לירז אלה
עוגת תפוחים

מצרכים למתכון

  • לבלילה

    • ¾כוסשמן
    • ½1 כוסותקמח תופח
    • ¼1 כוסותסוכר
    • 3כפותמים
    • 2ביצים
  • למילוי עוגת תפחים בחושה

    • 5תפוחים ירוקים, קלופים וחתוכים
    • 5כפותסוכר
    • 1כףקינמון

אופן ההכנה של עוגת תפוחים בחושה

איך מכינים עוגת תפוחים בחושה?

  • 1
    בקערה גדולה מערבבים שמן, קמח, ¼1 כוסות סוכר, מים וביצים, עד לקבלת תערובת נוזלית ואחידה.
  • 2
    בקערה נפרדת, מערבבים את פלחי התפוחים, סוכר וקינמון.
  • 3
    משמנים תבנית פיירקס, שופכים שני שליש מהבצק, תוחבים את התפוחים לעיסת הבצק (המשקיענים יסדרו בצורת רעפים, אבל גם סידור פחות אלגנטי הולך) ואת הבצק הנותר שופכים מלמעלה.
  • 4
    אופים ב-180 מעלות כ-50 דקות, עד להשחמה.
  • 5
    מומלץ להגיש עם קצפת מתובלת בקינמון והל.
  • צפו בסרטון ההכנה:
    הכנת עוגת תפוחים בחושה/לירז אלה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully