- 1.מחממים תנור ל175- מעלות ומניחים מנז'טים בתבנית שקעים.
-
- 2. בקערה מערבבים: קמח, קוקוס, מלח, קינמון ואגוז מוסקט.
-
- 3. בקערה נוספת מערבבים: בננות מעוכות, סוכר, שמן, חמאה מומסת, ביצה, חלב ותמצית וניל.
-
- 4. יוצרים גומה במרכז הקערה הראשונה עם החומרים היבשים ושופכים את בלילת הבננות והחמאה לתוכה.
-
- 5. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וללא גושים . אם נשארו גושים קטנים זה בסדר. ערבוב יתר יפגום ברכות המאפין האפוי.
-
- 6. מוסיפים את השוקולד צ'יפס מריר ובוטנים ומערבבים מעט בעזרת לקקן.
-
- 7. מחלקים את התערובת לתוך המנז'טים עד כחצי ס"מ משפת המנז'ט. ניתן לעשות זאת עם שק זילוף/בכף גלידה או בעזרת שתי כפיות.
-
- 8. אופים כ-20 דקות עד שהמאפינס תפוחים וזהובים וריח מטריף מתפשט בכל הבית.