- 1. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים קמח, מלח, פלפל שחור, וסוכר. מערבבים במשך מספר שניות.
-
- 2. עוצרים ומוסיפים את קוביות החמאה. מעבדים במהירות בינונית עד להיווצרות פירורים, כ-3 דקות.
-
- 3. עוצרים ומוסיפים את הביצה והמים. מעבדים כחצי דקה עד להיווצרות גוש בצק.
-
- 4. מוציאים מהמיקסר, מאחדים את הבצק, משטחים לדיסקית (כמו פיתה) עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר.
-
- 5. למילוי: צולים את הבטטות כרבע שעה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות, על גבי תבנית עם נייר אפיה.
-
- 6. קולים את האגוזים כעשר דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, על גבי תבנית עם נייר אפיה.
-
- 7. מערבבים את כל חומרי הרויאל ומוסיפים את הבטטות והאגוזים הקלויים.
-
- 8. מרדדים את הבצק המקורר לעובי של כ-4 מ"מ. קורצים עיגולים בקוטר של כ8 ס"מ בעזרת קורצן עוגיות או כוס.
-
- 9. מהדקים את עיגולי הבצק לתוך השקעים שבתבנית, מחוררים בעזרת מזלג את תחתית הבצק. ממלאים את שקעי הבצק במילוי עד חצי ס"מ מהשפה. אופים כעשרים דקות עד להזהבה בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות. מחלצים מהתבנית בזהירות לאחר צינון חלקי. מגישים.