- 1. בקערת מיקסר שמים את כל החומרים למעט המים.
-
- 2. מפעילים במהירות איטית ומוסיפים מים תוך כדי, ממשיכים ללוש עוד כ8 דקות עד לקבלת בצק רך ואחיד.
-
- 3. מכסים ומניחים להתפחה עד הכפלת הנפח (כשעה).
-
- 4. מחלקים את הבצק ל-2 או למספר הכיכרות הרצוי (ניתן להכין ממנו גם לחמניות קטנות). לשים ומעצבים לכיכרות מוארכים. מסדרים ברווחים על תבניות מרופדת בניר אפייה ומתפיחים להכפלת הנפח כחצי שעה.
-
- 5. מחממים תנור ל180 מעלות. בקערית טורפים ביצה עם מים, ומברישים את הכיכרות או את הלחמניות. מפזרים שומשום. אופים כ-30 דקות, עד לקבלת גוון חום זהוב.