וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דובשניות סילאן טבעוניות

עוגיות "דבש" טבעוניות של קונדיטוריית פיס אוף קייק

מתכון מאת: מערכת וואלה

עוגות דבש בקונדיטוריית פיס אוף קייק. נמרוד סונדרס
עוגות דבש בקונדיטוריית פיס אוף קייק

מצרכים למתכון

  • מצרכים ל-25 דובשניות:
  • 1/4 3 כוסות קמח
  • 1/2 1 כוסות סילאן
  • 1 כפית אבקת סודה לשתיה
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1/2 כוס מים
  • 50 גרם מרגרינה
  • קורט קינמון
  • קורט ציפורן
  • קורט אבקת ג'ינג'ר
  • 1/2 כוס פונדנט [להשיג בחנויות למוצרי קונדיטוריה]
  • ** תחליף לפונדנט [זיגוג לבן]: 100 גרם אבקת סוכר, 2 כפות מים חמים, ואם רוצים, אפשר להוסיף כמה טיפות מיץ לימון.

אופן ההכנה

  • 1. לשמים במיקסר עם וו גיטרה את כל המרכיבים, ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
  • 2. משאירים את המסה במיקסר, מכסים עם ניילון נצמד ומשאירים למשך הלילה על השולחן [אין צורך בקירור].
  • 3. למחרת, מחממים תנור לחום 175 מעלות.
  • 4. לשים את הבצק עוד 2 סיבובים עם וו גיטרה.
  • 5. מקמחים משטח עבודה, מניחים את הבצק על השולחן, לשים מעט ומרדדים את הבצק לעובי 2 ס"מ.
  • 6. קורצים עיגולים בעזרת חותכן עוגיות בקוטר 3-4 ס"מ,
  • מסדרים על מגש תנור עם נייר אפייה במרווחים של כ-1 ס"מ זו מזו, ואופים בתנור שחומם מראש למשך 15 דק'.
  • 7. מקררים מעט, ומזלפים בעזרת שק זילוף את הפונדנט מעל העוגיות. מאחסנים בצנצנת אטומה למשך שבועיים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully