- 1. לשמים במיקסר עם וו גיטרה את כל המרכיבים, ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
-
- 2. משאירים את המסה במיקסר, מכסים עם ניילון נצמד ומשאירים למשך הלילה על השולחן [אין צורך בקירור].
-
- 3. למחרת, מחממים תנור לחום 175 מעלות.
-
- 4. לשים את הבצק עוד 2 סיבובים עם וו גיטרה.
-
- 5. מקמחים משטח עבודה, מניחים את הבצק על השולחן, לשים מעט ומרדדים את הבצק לעובי 2 ס"מ.
-
- 6. קורצים עיגולים בעזרת חותכן עוגיות בקוטר 3-4 ס"מ,
- מסדרים על מגש תנור עם נייר אפייה במרווחים של כ-1 ס"מ זו מזו, ואופים בתנור שחומם מראש למשך 15 דק'.
-
- 7. מקררים מעט, ומזלפים בעזרת שק זילוף את הפונדנט מעל העוגיות. מאחסנים בצנצנת אטומה למשך שבועיים.