פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      דובשניות סילאן טבעוניות

      עוגיות "דבש" טבעוניות של קונדיטוריית פיס אוף קייק

      2 מדרגים / 3.33 כוכבים

      עוגות דבש בקונדיטוריית פיס אוף קייק (נמרוד סונדרס)
      עוגות דבש בקונדיטוריית פיס אוף קייק (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • מצרכים ל-25 דובשניות:
      • 1/4 3 כוסות קמח
      • 1/2 1 כוסות סילאן
      • 1 כפית אבקת סודה לשתיה
      • 1 שקית אבקת אפיה
      • 1/2 כוס מים
      • 50 גרם מרגרינה
      • קורט קינמון
      • קורט ציפורן
      • קורט אבקת ג'ינג'ר
      • 1/2 כוס פונדנט [להשיג בחנויות למוצרי קונדיטוריה]
      • ** תחליף לפונדנט [זיגוג לבן]: 100 גרם אבקת סוכר, 2 כפות מים חמים, ואם רוצים, אפשר להוסיף כמה טיפות מיץ לימון.

      אופן ההכנה

      • 1. לשמים במיקסר עם וו גיטרה את כל המרכיבים, ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
      • 2. משאירים את המסה במיקסר, מכסים עם ניילון נצמד ומשאירים למשך הלילה על השולחן [אין צורך בקירור].
      • 3. למחרת, מחממים תנור לחום 175 מעלות.
      • 4. לשים את הבצק עוד 2 סיבובים עם וו גיטרה.
      • 5. מקמחים משטח עבודה, מניחים את הבצק על השולחן, לשים מעט ומרדדים את הבצק לעובי 2 ס"מ.
      • 6. קורצים עיגולים בעזרת חותכן עוגיות בקוטר 3-4 ס"מ,
      • מסדרים על מגש תנור עם נייר אפייה במרווחים של כ-1 ס"מ זו מזו, ואופים בתנור שחומם מראש למשך 15 דק'.
      • 7. מקררים מעט, ומזלפים בעזרת שק זילוף את הפונדנט מעל העוגיות. מאחסנים בצנצנת אטומה למשך שבועיים.

      עוד מתכוני מאפים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -