- 1.מחממים את התנור ל-200 מעלות. קולים את האורז במחבת גדולה על להבה בינונית עד שהוא מזהיב.
-
- 2.לאחר שהאורז מתקרר טוחנים אותו במעבד מזון או במטחנת קפה, עד לקבלת קמח יחסית דק עם מעט שברי גרגרים גסים.
-
- 3. מעבירים לעלי ומכתש, מוסיפים את שאר הרכיבים ודופקים אותם בעזרת העלי לקבלת עיסה דביקה.
-
- 4. מעבירים את העיסה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים את התערובת למשטח אחיד ודק (2 מ"מ עובי).
-
- 5. מניחים נייר אפייה נוסף מעל, ומעליו מניחים תבנית שטוחה או קרש על מנת לשטח את התערובת, לוחצים לקבלת משטח אחיד. מורידים, ומרדדים עוד בעזרת מערוך.
-
- 6. אופים בתנור 10-12 דקות עד שהבצק מזהיב, מקררים לגמרי ושוברים לחתיכות לא אחידות. שומרים בצנצנת סגורה.