- 1.הבצק: מערבבים היטב בכף עץ או בקערת המיקסר עם וו גיטרה את החמאה הרכה עם הסוכר, עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את החלב וממשיכים לערבב עד שהוא נטמע בתערובת.
-
- 2. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח ואבקת האפייה. מוסיפים את תערובת הקמח לקערה עם תערובת החמאה ולשים רק עד שמתקבל בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומאחסנים במקרר במשך שעה.
-
- 3.המילוי: מניחים בסיר את כל חומרי המילוי מלבד קליפת הלימון ומבשלים מעל להבה נמוכה במשך 4-5 דקות תוך כדי ערבוב מפעם לפעם, עד שמתקבלת תערובת אחידה. מסירים מהאש, מוסיפים את קליפת הלימון ומערבבים. מניחים להצטנן מעט.
-
- 4. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 5. ממלאים ואופים: מוציאים את הבצק מהמקרר ומעבירים למשטח עבודה מקומח קלות. מרדדים במערוך למלבן דק בעובי 2-3 מ"מ וקורצים ממנו עיגולים בקוטר של כ-8 ס"מ. מניחים כף מהמילוי במרכז כל עיגול ומקפלים לצורת משולש. מהדקים את שולי הבצק ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
-
- 6. אופים בתנור החם במשך 15-18 דקות עד שאזני ההמן מזהיבות. מוציאים מהתנור ומניחים להצטנן. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.