וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט זוקיני חי

עדי לוי ממסעדת ז'אז'ו בשרונה מכינה סלט מהיר וטעים בטירוף עם בצל סגול, כוסברה וצ'ילי

מתכון מאת: עדי לוי, מערכת וואלה

ארוחת החג של עדי לוי מז'אזו. נמרוד סונדרס
ארוחת החג של עדי לוי מז'אזו

מצרכים למתכון

  • מרכיבים ל-6 סועדים:
  • 5 יחידות זוקיני פרוס דק (במנדולינה)
  • צרור עלי כוסברה מופרדים
  • 1 צ'ילי אדום חתוך לטבעות
  • 2 בצלים סגולים פרוסים דק
  • 100 מ"ל (5 כפות) שמן זית
  • 80 מ"ל (4 כפות) מיץ לימון
  • מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. רגע לפני ההגשה - מתבלים את הזוקיני במלח, פלפל שחור, שמן זית ומיץ לימון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully