- 1. מערבבים את כל היבשים בקערה.
 - 
 - 2. לקערת מיקסר עם וו גיטרה מכניסים את החמאה והסוכר ומתחילים לעבד (כ-5 דק') למרקם משחתי אוורירי. 
 - 3. מוסיפים את האבוקדו וממשיכים לעבד עוד כ-2 דקות עד לקשירת החומרים. מזלפים את הדבש בזרם דק ואיטי.
 - 
 - 4. מתחילים להוסיף את הביצים אחת אחת כאשר בין לבין יש להקציף היטב עד להטמעה מלאה בבלילה. בסוף מוסיפים את תמצית הווניל ומעבדים כחצי דקה נוספת.
 - 
 - 5. הרכבה ואפייה: מוסיפים מחצית מתערובת היבשים לבלילה הרטובה, מעבדים כדקה.
 - 
 - 6. מוסיפים את הרוויון / יוגורט וממשיכים לעבד כחצי דקה.
 - 
 - 7. מוסיפים את יתר החומרים היבשים ומעבדים עד לקבלת בלילה הומוגנית. לא לעבד מדי על מנת לשמור על מרקם אוורירי. יוצקים את הבלילה לשתי תבניות ואופים כ-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות טורבו.
 - 
 - 8. מסובבים את התבניות ואופים עוד כ-20 דקות עד למבחן קיסם יבש. מצננים בתבניות כ-20 דקות. פורסים ומגישים בטמפ' החדר או קר. מומלץ לשמור במקרר עד כחמישה ימים.