- 1. לתוך קערת נירוסטה מכניסים את הסוכר, חמאה, שמנת, מולסה /סילאן וביצה ומקציפים היטב עד למרקם אוורירי.
-
- 2. מוסיפים את יתר החומרים היבשים ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה קרמית ואחידה.
-
- 3. יוצקים בעזרת כפית תלוליות במרחק 3-4 ס"מ זו מזו (העוגיות תופחות ומתרחבות) ואופים כ-12 דקות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות
-
- 4. בתום האפיה מצננים בתבנית כ-2 דקות ולאחר מכן על רשת צינון לעוד כ-10 דקות. כורכים שתי עוגיות עם איזה ממרח שאוהבים: חמאת בוטנים, חלבה, ממרח שקדים או חרובים, שוקולד מומס (מריר או לבן), ממרח תמרים, גבינת שמנת טבעית, ריבה פיקנטית ובעצם כל מה שעולה על דעתכם ומגישים.