- 1.במעבד מזון עם וו גיטרה מערבבים את המרציפן עם הסוכר ומוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה. מחליפים את וו הגיטרה למטרפה ומקציפים את הביצים עם המרציפן כ-10 דקות.
-
- 2. במקביל ממיסים את החמאה עם הדבש ומוסיפים לה את השמנת, מיץ התפוזים וגרידת התפוז.
-
- 3.מקפלים בעדינות את תערובת החמאה והשמנת עם הביצים והמרציפן המוקצפים, מוסיפים קמח ואבקת אפיה מנופים, הג'ינג'ר המסוכר והתפוז המסוכר וממשיכים לקפל בעדינות.
-
- 4. מעבירים את המסה לתבנית אינגליש קייק משומנת או מרופדת נייר אפייה ואופים בחום של 150 מעלות כ-45 דקות.
-
- 5.מערבבים את חומרי הציפוי בקערה, משחררים את שולי העוגה מהתבנית בעזרת סכין ומברישים את העוגה פעמיים בציפוי. מחזירים לתנור לדקה נוספת.