- 1. יוגורט קשיו: מסננים את את הקשיו ממי ההשריה ושומרים אותם. טוחנים את הקשיו במעבד מזון תוך הוספת מי ההשריה לפי הצורך. מכסים בניילון נצמד ונותנים לבקטריה להתחיל לפעול. אחרי 24 שעות טוחנים שוב בבלנדר, מוסיפים מיץ לימון וקצת מלח.
-
- 2. הפריקה: בסיר מאדים את הבצל והשום בשמן עד להזהבה. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הפריקה. משרתח שנית יש להנמיך להבה, מכסים במכסה ולבשל 20 דקות. לתת מנוחה לפריקה ולאוורר את הגרגרים בעזרת כף או מזלג.
-
- 3.הגשה: מניחים את הפריקה בקערה. מגישים לידה צלחת עלים ירוקים (חסה, ג'רג'יר, חמציץ, חוביזה, סלרי, חרדל, בזיליקום ונענע) בשמן זית ומלח. מערבבים את העלים בפריקה, מוזגים מהיוגורט ונהנים מאוד.