- 1. השקשוקה: במחבת יוצקים את שמן הזית, מוסיפים עגבניות, שום ופלפל חריף ומטגנים כחמש דקות. מתבלים במלח פלפל. מנמיכים להבה ומבשלים חמש דק נוספות, מוסיפים מעט פטרוזיליה קצוצה ושמים בצד.
- 2. הלחם: קולים את פרוסות הלחם עד להשחמה במחבת פסים עם מעט שמן זית .
-
- 3. הביצים: בסיר קטן מרתיחים את המים עם החומץ . כשהם רותחים יוצרים מערבולת בעזרת כף ושוברים פנימה ביצה, למרכזה של המערבולת. מבשלים על אש נמוכה על סף רתיחה כשתי דקות. רצוי להכין את הביצים אחת אחת ולא ביחד.
-
- 4. ההגשה: מסדרים את העגבניות על הלחם, מעל את הביצה יוצקים מעט טחינה וזורים פטרוזיליה קצוצה.