- 1. הקלתית: במעבד מזון טוחנים ומעבדים את הבייגלה עם החמאה והפרמזן עד לקבלת פירורים לחים וגדולים.
- מרפדים את הקלתית ומקפאים ל-10 דקות.
-
- 2. המלית: מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל 3-4 דקות. מוסיפים את קוביות הבטטה ומטגנים תוך כדי עירבוב כ-5 דקות נוספות. מכבים את האש ומקררים מעט. מערבבים את הבטטה והבצל, עם התרד, מחצית מכמות גבינת הקשקבל, הבולגרית, אגוזי המלך ומתבלים.
-
- 3. ההרכבה: מפזרים על הקלתית את יתרת הקשקבל, מסדרים את תערובת הירקות והגבינות באופן שווה, טורפים בקערה ביצים ושמנת ויוצקים על הקיש.
-
- 4. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-35 דקות או שהקיש זהוב ומוכן.