- 1. קולים את הצנוברים במחבת יבשה מעל להבה בינונית, 2-3 דקות עד שמתחילים להזהיב. מוציאים לצלחת.
-
- 2. באותה מחבת שמים את זרעי הכמון והכוסברה וקולים אותם 30 שניות או עד שמפיצים ריח נעים. מעבירים למכתש ועלי את הזרעים וטוחנים לאבקה (אפשר להשתמש במטחנת תבלינים או לקצר מעט את העבודה ולהשתמש בתבלינים טחונים).
-
- 3. מטגנים את הבצל בשמן הזית 4 דקות או עד שקיפות. מוסיפים את התבלינים והשום וממשיכים לטגן 3 דקות נוספות.
-
- 4. מרכזים את ערימת הבצל והשום בצד אחד של המחבת, מגבירים את הלהבה מוסיפים עוד מעט שמן וצורבים את הבשר הטחון, עד שהוא מתחיל להזהיב. מפוררים את הבשר עד שכולו משנה צבע, ואז מערבבים אותו יחד עם הבצל והשום.
-
- 5. מוסיפים את גרגרי החומוס ומרבית הצנוברים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
-
- 6. מסדרים 2 מנות חומוס בקערה. מעל מוסיפים את הבשר, מעטרים בשאר הצנוברים הקלויים ובעשבי התיבול. מגישים מיד.