- 1. בקערה בינונית שמים בשר, בטטה, שום ותבלינים. מערבבים. מוסיפים ביצה, ולשים לקבלת תערובת אחידה. ממלאים את תחתיות הארטישוק.
-
- 2. מקמחים את תחתיות הארטישוק הממולאות מכול הצדדים.
-
- 3. מחממים שמן בסיר עגול ושטוח, מניחים את התחתיות כשהצד של הבשר כלפי מטה (על השמן), והופכים לאחר חצי דקה. ממשיכים לטגן עד שתחתיות הארטישוק משחימות מעט. מוציאים ומניחים בצד.
-
- 4. מכינים את הרוטב באותו הסיר: מחממים את השמן שנותר, מטגנים את השום מספר שניות (להיזהר שלא יישרף), מוסיפים את הכוסברה ומערבבים. לאחר דקה, מוסיפים את היין. לאחר דקה, מוסיפים את ציר העוף, הלימון, הדבש, המלח והפלפל הלבן. מביאים לרתיחה.
-
- 5. מנמיכים את האש. מחזירים לסיר את תחתיות הארטישוק, מסדרים אותן בשכבה אחידה ומכסים את הסיר. ממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד כחצי שעה. מגישים חם על אורז לבן ומעט רוטב מעל.