מתכונים חמים

קצ'פה ונצולאני

זה דומה לפנקייק וקצת לטוסט ובעיקר טעים בטירוף, ועל הדרך גם כשר לפסח. דליה אלחדף ממסעדת טוטומה עם מתכון לקצ'פה- פנקייק ונצלואני שמנמן עשוי תירס במילוי גבינה חמה

מתכון מאת: דליה אלחדף ,מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(צילום: עידו שחם, עריכה: נועה לוי

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל -4 מנות
  • 1/2 קילו גרגרי תירס קפואים מופשרים
  • 20 גרם חמאה מומסת
  • 75 גרם סוכר
  • 8 גרם מלח
  • 1 ביצה
  • 30 גרם קמח מצה דק (לעוגות)
  • שמן קנולה
  • 250 גרם גבינת מוצרלה או סולוגוני

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים את גרגרי התירס למעבד מזון וטוחנים כחצי דקה.
  • 2. מכניסים פנימה את הסוכר, המלח והחמאה וטוחנים כמה שניות נוספות יחד עם התירס.
  • 3. מוציאים לקערה עמוקה ומוסיפים את קמח המצה. מערבבים היטב.
  • 4. חותכים את הגבינה לפרוסות של כחצי סנטימטר.
  • 5. מחממים מחבת על אש עם מעט שמן כדי שהבצק לא ידבק.
  • 6. מוסיפים כמות של מצקת קטנה לאמצע המחבת (כמו פנקייק) ויוצרים עיגול עם התחתית של המצקת.
  • 7. מטגנים 3- 4 דקות, הופכים, מניחים כ-60 גרם של גבינה בקצה של הקצ'פה ומקפלים לחצי ירח.
  • 8. הופכים פעמיים מכל צד כדי לקבל צבע חום בהיר עד שהגבינה נמסה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully