- 1. מכניסים את גרגרי התירס למעבד מזון וטוחנים כחצי דקה.
-
- 2. מכניסים פנימה את הסוכר, המלח והחמאה וטוחנים כמה שניות נוספות יחד עם התירס.
-
- 3. מוציאים לקערה עמוקה ומוסיפים את קמח המצה. מערבבים היטב.
-
- 4. חותכים את הגבינה לפרוסות של כחצי סנטימטר.
-
- 5. מחממים מחבת על אש עם מעט שמן כדי שהבצק לא ידבק.
-
- 6. מוסיפים כמות של מצקת קטנה לאמצע המחבת (כמו פנקייק) ויוצרים עיגול עם התחתית של המצקת.
-
- 7. מטגנים 3- 4 דקות, הופכים, מניחים כ-60 גרם של גבינה בקצה של הקצ'פה ומקפלים לחצי ירח.
-
- 8. הופכים פעמיים מכל צד כדי לקבל צבע חום בהיר עד שהגבינה נמסה.