וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מילפיי מצות עם תותים

חול המועד פסח הוא הזמן להיות יצירתיים, ולנסות להפוך את המצות ללימונדה. כלומר, למשהו שטעים לאכול. והפעם: איך מכינים מילפיי תותים כשר לפסח?

מתכון מאת: יעל לאור, מערכת וואלה

צילום: עידו שחם, עריכה: מיכאל ברגמן

מצרכים למתכון

  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 1 כוס חלב (240 מ"ל)
  • כ-20 תותים פרוסים
  • 3 מצות
  • אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה

  • 1. מקציפים את האינסטנט פודינג, השמנת והחלב עד שמתקבל קרם סמיך ויציב.
  • 2. מעבירים את המסה לשק זילוף, ומזלפים את הקרם על מצה. מסדרים מעל הקרם תותים, וסוגרים במצה נוספת. חוזרת על הפעולה פעם נוספת.
  • 3. על המצה העליונה, מפזרים אבקת סוכר. מאחסנים במקרר למשך כשעה על מנת שהמצות תספוגנה מן הלחות של הקרם ותתרכנה.
  • שברי מצות בציפוי שוקולד מריר ולבן

  • מילפיי מצות מקורמלות

  • עוגת מצות קלאסית

  • גלילת תמרים ואגוזים

  • מאפינס אפרסקים ופירורים

  • סופגניות תפוחים שוויצריות

  • בננה מקורמלת של עז תלם

  • חרוסת של שרי אנסקי

  • עוגת אגסים ודבש עם אגוזי מלך

  • עוגות סולת ודבש אישיות

  • מילפיי תאנים ושוקלד לבן

  • מוס שוקולד לבן ומנגו

  • פאי תפוחים ומרנג

  • עוגות דבש אישיות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully