מתכונים חמים

מילפיי מצות עם תותים

חול המועד פסח הוא הזמן להיות יצירתיים, ולנסות להפוך את המצות ללימונדה. כלומר, למשהו שטעים לאכול. והפעם: איך מכינים מילפיי תותים כשר לפסח?

מתכון מאת: יעל לאור, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(צילום: עידו שחם, עריכה: מיכאל ברגמן)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 1 כוס חלב (240 מ"ל)
  • כ-20 תותים פרוסים
  • 3 מצות
  • אבקת סוכר לקישוט
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מקציפים את האינסטנט פודינג, השמנת והחלב עד שמתקבל קרם סמיך ויציב.
  • 2. מעבירים את המסה לשק זילוף, ומזלפים את הקרם על מצה. מסדרים מעל הקרם תותים, וסוגרים במצה נוספת. חוזרת על הפעולה פעם נוספת.
  • 3. על המצה העליונה, מפזרים אבקת סוכר. מאחסנים במקרר למשך כשעה על מנת שהמצות תספוגנה מן הלחות של הקרם ותתרכנה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully