מילפיי מצות עם תותים
חול המועד פסח הוא הזמן להיות יצירתיים, ולנסות להפוך את המצות ללימונדה. כלומר, למשהו שטעים לאכול. והפעם: איך מכינים מילפיי תותים כשר לפסח?
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
- 1 כוס חלב (240 מ"ל)
- כ-20 תותים פרוסים
- 3 מצות
- אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
- 1. מקציפים את האינסטנט פודינג, השמנת והחלב עד שמתקבל קרם סמיך ויציב.
- 2. מעבירים את המסה לשק זילוף, ומזלפים את הקרם על מצה. מסדרים מעל הקרם תותים, וסוגרים במצה נוספת. חוזרת על הפעולה פעם נוספת.
- 3. על המצה העליונה, מפזרים אבקת סוכר. מאחסנים במקרר למשך כשעה על מנת שהמצות תספוגנה מן הלחות של הקרם ותתרכנה.