מתכונים חמים

עוגת בננה בחושה ללא גלוטן

לפעמים גם לעוגות הבחושות והפשוטות צריך מתכון טוב - ומיקי שמו ייפתיע אתכם עם עוגת הבננות הכי טובה שתט

מתכון מאת: מיקי שמו, מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מחשבון המרות

מצרכים

  • בור תבנית אינגליש קייק
  • 3/4 1 כוסות (240 גרם) קמח ללא גלוטן כשר לפסח
  • 1 כוס (200 גרם) סוכר כוס
  • 1 שקית (10 גרם) סוכר וניל
  • 1/2 שקית (5 גרם) אבקת אפייה
  • 1/3 כוס (80 גרם) שמן
  • 3 ביצים מידה M
  • 3/4 גביע שמנת חמוצה (150 גרם) או מעדן סויה (אם מעוניינים שהעוגה תהיה פרווה)
  • 2 בננות מרוסקות
  • קורט מלח
  • חופן (50 גרם) אגוזי מלך קצוצים
  • לציפוי:
  • 150 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את העוגה: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל החומרים יחד מלבד השמנת החמוצה והבננות המרוסקות. כאשר מתקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את השמנת החמוצה והבננות, וממשיכים בפעולת הערבול עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2. משמנים קלות את התבנית, ומעבירים את הבלילה לתבנית. אופים בחום 170 מעלות כ- 55 דקות או עד שהקיסם יוצא עם פירורים לחים מעט.
  • 3. מצננים את העוגה כ- 30 דקות, ומפזרים מעל את אבקת הסוכר.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully