עוגת בננה בחושה ללא גלוטן

לפעמים גם לעוגות הבחושות והפשוטות צריך מתכון טוב - ולמיקי שמו יש מתכון מנצח לעוגת בננות בחושה - ללא גלוטן

מתכון מאת: מיקי שמו, מערכת וואלה! אוכל
עוגת בננה ואגוזים. נמרוד סונדרס
עוגת בננה ואגוזים

מצרכים להכנת עוגת בננה בחושה ללא גלוטן

  • לעוגה - לאפייה בתבנית אינגליש קייק

    • ¾1 כוסותקמח ללא גלוטן כשר לפסח (240 גרם)
    • 1 כוססוכר (200 גרם)
    • 1 שקיתסוכר וניל (10 גרם)
    • ½ שקיתאבקת אפייה (5 גרם)
    • כוסשמן (80 גרם)
    • 3 ביצים M
    • ¾ כוסשמנת חמוצה (150 גרם) או מעדן סויה (אם מעוניינים שהעוגה תהיה פרווה)
    • 2 בננות מרוסקות
    • קורטמלח
    • חופןאגוזי מלך טחונים (50 גרם)
  • לציפוי

    • 150 גרםאבקת סוכר

אופן ההכנה של עוגת בננה בחושה ללא גלוטן

איך מכינים עוגת בננה בחושה ללא גלוטן?

  • 1מכינים את העוגה: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל החומרים יחד מלבד השמנת החמוצה והבננות המרוסקות. כאשר מתקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את השמנת החמוצה והבננות, וממשיכים בפעולת הערבול עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2משמנים קלות את התבנית, ומעבירים את הבלילה לתבנית. אופים בחום 170 מעלות כ- 55 דקות או עד שהקיסם יוצא עם פירורים לחים מעט.
  • 3מצננים את העוגה כ- 30 דקות, ומפזרים מעל את אבקת הסוכר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully