עוגת בננה בחושה ללא גלוטן
לפעמים גם לעוגות הבחושות והפשוטות צריך מתכון טוב - ולמיקי שמו יש מתכון מנצח לעוגת בננות בחושה - ללא גלוטן
- 10 דקות עבודה
- 120 דקות סה"כ
- קל להכנה
- 1 יחידות
- 1 אינגליש קייק
מצרכים להכנת עוגת בננה בחושה ללא גלוטן
לעוגה - לאפייה בתבנית אינגליש קייק
- ¾1 כוסותקמח ללא גלוטן כשר לפסח (240 גרם)
- 1 כוססוכר (200 גרם)
- 1 שקיתסוכר וניל (10 גרם)
- ½ שקיתאבקת אפייה (5 גרם)
- ⅓ כוסשמן (80 גרם)
- 3 ביצים M
- ¾ כוסשמנת חמוצה (150 גרם) או מעדן סויה (אם מעוניינים שהעוגה תהיה פרווה)
- 2 בננות מרוסקות
- קורטמלח
- חופןאגוזי מלך טחונים (50 גרם)
לציפוי
- 150 גרםאבקת סוכר
- לטבלת המרות לחצו כאן >
אופן ההכנה של עוגת בננה בחושה ללא גלוטן
איך מכינים עוגת בננה בחושה ללא גלוטן?
- 1מכינים את העוגה: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל החומרים יחד מלבד השמנת החמוצה והבננות המרוסקות. כאשר מתקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את השמנת החמוצה והבננות, וממשיכים בפעולת הערבול עד לקבלת תערובת אחידה.
- 2משמנים קלות את התבנית, ומעבירים את הבלילה לתבנית. אופים בחום 170 מעלות כ- 55 דקות או עד שהקיסם יוצא עם פירורים לחים מעט.
- 3מצננים את העוגה כ- 30 דקות, ומפזרים מעל את אבקת הסוכר.