- 1. מקציפים את החלמונים וחצי כוס סוכר כ- 5 דקות לקבלת קצף בהיר.
-
- 2. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים וחצי כוס סוכר הנותרת כ- 5 דקות, לקבלת קצב יציב.
-
- 3. מאחדים את שתי הקציפות ע"י קיפול את קצף החלמונים לקצף החלבונים.
-
- 4. מנפים את הקמח ללא גלוטן, אבקת האפייה והקקאו ומכניסים בהדרגה לתוך הקצף היציב.
-
- 5. לבסוף מוסיפים את השמן.
-
- 6. מרססים את התבנית בתרסיס שמן
-
- 7. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ- 30 דקות. העוגה מוכנה כשהיא עוברת בהצלחה את מבחן הקיסם (נועצים קיסם, והוא יוצא לח אך ללא פירורים).
-
- 8. במקביל, מכינים את הציפוי: שוברים את השוקולד המריר לקוביות ומניחים בקערה, מניחים את הקערה על גבי בין מארי וממיסים את השוקולד עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים את השמן ושברי הקורנפלקס ומערבבים עד לאחידות, מצננים את הקרם שוקולד לטמפרטורת החדר כ- 30 דקות ומצפים את העוגה.