מתכונים חמים

שיפודי גבינת קומטה על האש

הקומטה היא גבינה קשה המיושנת במשך מספר חודשים. יש מי שהיא מזכירה לו את גבינת הגרוייר, אך הטעמים הבולטים בה בעדינות הם מתקתקות וחרפרפות

מתכון מאת: באדיבות בית הגבינות, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

הפקת גבינות על האש ליום העצמאות

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל 2-4 שיפודים
  • 350 גרם גבינת קומטה חתוכה לקוביות
  • 15 עגבניות שרי
  • 1 חבילת פרורי לחם
  • 1 ביצה
  • 1 שן שום כתושה
  • קורט מלח
  • קורט פלפל

אופן ההכנה

  • 1. טורפים את הביצה בקערה, ומניחים בפנים את קוביות הגבינה.
  • 2. מתבלים את פירורי הלחם בשום, מלח ופלפל, ומצפים את קוביות הגבינה בתערובת.
  • 3. משפדים את קוביות הגבינה על שיפוד יחד עם עגבניות השרי, וצולים 3 דקות על הגריל באש גבוהה כאשר המנגל רותח. מומלץ להגיש על מצע חסה טרייה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully