פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      טורטיה דה פטאטס ופטה

      טורטיה דה פטאטס היא החביתה הספרדית המפורסמת המוגשת ברחבי ספרד. בגרסה הנוכחית, מוסיפים לה גם גבינת פטה או בולגרית והשוס - פפריקה מעושנת

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מתכוני גבינת צהובה של הסרווסריה (דרור עינב)
      מתכוני גבינת צהובה של הסרווסריה (דרור עינב)

      מצרכים

      • עבור 4 מנות
      • 3 תפו"א קלופים
      • 1 בצל לבן קלוף
      • 1 כוס שמן צמחי
      • 50 גרם פטה (אפשר להמרי בבולגרית)
      • 1 ביצה L
      • קורט מלח ופלפל שחור (לפי הטעם)
      • קורט פפריקה מעושנת
      • להגשה:
      • 1 ליים

      אופן ההכנה

      • 1. חותכים את תפוחי האדמה והבצל לפרוסות דקות.
      • 2. מחממים את השמן במחבת רחבה, ומכניסים את תפוחי האדמה והבצל. מבשלים אותם עד לריכוך (מדי פעם לערבב כדי שלא ייחרכו). מסננים את השמן.
      • 3. מוסיפים לבצל ולתפוחי האדמה הרכים גבינת פטה מפוררת, ביצה, מלח ופלפל. מחממים מחבת טפלון, ויוצקים אליה את הבלילה. מבשלים על אש בינונית כ-10 דקות, ואז הופכים ומבשלים 5 דקות נוספות.
      • 4. מורידים מהאש, מצננים מעט, מפזרים פפריקה מעושנת ומגישים עם ליים.

      עוד מתכוני פשטידות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -