- 1. בקערה בינונית מערבבים היטב קמח, קורנפלור, אבקת אפייה, מלח וגרידת לימון.
-
- 2. בקערה נפרדת טורפים היטב את החמאה, החלבונים, תמצית הוניל והסוכר לתערובת אחידה בצבעה ומרקמה.
-
- 3. מאחדים את התערובות: מוסיפים יבשים לרטובים בשתי פעימות ומערבבים בעזרת מרית למרקם משחתי.
-
- 4. מחממים תנור ל-170 מעלות.
-
- 5. צרים מן הבצק כדורים. מגלגלים בקערית הסוכר, מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה ופוחסים לעובי של 4-6 מ"מ. חשוב להניח את העוגיות במרחק של 2 ס"מ האחת מהשניה מאחר והן מתרחבות מעט באפייה.
-
- 6. אופים 12 דקות בתנור, ומוציאים מהתנור. התוצאה נראית אמנת חיוורת, אך התחתית אמורה להיות בצבע חום בהיר וכך גם שולי העוגיה.
-
- 7. מצננים בתבנית כ-10 דקות (בשלב זה העוגיות ממשיכות להיאפות מהחום שנאגר בתבנית ומשתחרר לאט לאט).
-
- 8. מעבירים על גבי רשת לצינון מוחלט, ולאחר מכן מאחסנים בקופסת פח או מיכל זכוכית.
-
- מומלץ להגיש בשעות אחר הצהרים עם כוס חלב או תה קר.