- 1. במיקסר עם גיטרה מעבדים חמאה, סוכר, מלח ותמצית וניל במהירות בינונית כ-2 דקות, עד להיווצרות משחה.
-
- 2.תוך כדי ערבול, מוסיפים את הביצה עד שהיא נטמעת לחלוטין ועוצרים את פעולת המכשיר.
-
- 3. מוסיפים את השקדים הטחונים, הקורנפלור ופולי הקקאו
- וממשיכים לעבד כחצי דקה עד להטמעות החומרים היבשים ולקבלת בצק רך ואחיד.
-
- 4.מחממים תנור ל-170 מעלות ומעבירים את הבצק לשק זילוף עם צנתר עגול או פשוט גוזרים את קצה השקית.
- מזלפים טבעות (או כל צורה אחרת) על נייר אפיה.
-
- 5.אופים כ-20-25 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות מעט. לאחר קירורן העוגיות יקבלו מרקם פריך.
-
- ניתן לשמור בקופסא אטומה במשך כשבוע.