פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט תפוחי אדמה ועדשים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סלט עדשים ותפוחי אדמה של אורלי פלאי עבור סוגת (יח
      סלט עדשים ותפוחי אדמה של אורלי פלאי עבור סוגת (יח"צ , אלון מסיקה)

      מצרכים

      • עבור 4 מנות
      • 1 כוס עדשים ירוקות
      • 3 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
      • 1 בצל קצוץ
      • 3 כפות שמן
      • 2 ביצים קשות חתוכות גס
      • 2 כפות מיץ לימון או חומץ
      • מלח ופלפל שחור
      • עירית קצוצה (אופציונאלי)

      אופן ההכנה

      • 1. מבשלים את העדשים בסיר עם שפע מי מלח רותחים (כמו פסטה) במשך חצי שעה עד שהן מתרככות, אבל שומרות על צורתן. מסננים ומצננים.
      • 2. מבשלים את קוביות תפוחי האדמה במי מלח עד שהן מתרככות.
      • 3. בינתיים מטגנים את הבצל במחבת עם שמן עד שהוא משחים יפה.
      • 4. מסננים את קוביות תפוחי האדמה ומעבירים לקערה עם הבצל ויתר החומרים. מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול בהתאם לצורך.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -