מתכונים חמים

סלט תפוחי אדמה ועדשים

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סלט עדשים ותפוחי אדמה של אורלי פלאי עבור סוגת

מחשבון המרות

מצרכים

  • עבור 4 מנות
  • 1 כוס עדשים ירוקות
  • 3 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 כפות שמן
  • 2 ביצים קשות חתוכות גס
  • 2 כפות מיץ לימון או חומץ
  • מלח ופלפל שחור
  • עירית קצוצה (אופציונאלי)

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את העדשים בסיר עם שפע מי מלח רותחים (כמו פסטה) במשך חצי שעה עד שהן מתרככות, אבל שומרות על צורתן. מסננים ומצננים.
  • 2. מבשלים את קוביות תפוחי האדמה במי מלח עד שהן מתרככות.
  • 3. בינתיים מטגנים את הבצל במחבת עם שמן עד שהוא משחים יפה.
  • 4. מסננים את קוביות תפוחי האדמה ומעבירים לקערה עם הבצל ויתר החומרים. מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול בהתאם לצורך.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully