וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צ'ילי רייס נודלס

משה בדישי, שף מסעדות מינה טומיי בתל אביב, חיפה וקרית ביאליק, מעניק מתכון מהמסעדה לצ'ילי רייס נודלס: מוקפץ עשיר וחריף עם ירקות ואטריות אורז שמכינים בצ'יק

מתכון מאת: מערכת וואלה!

רייס נודלס במסעדת מינה טומיי.
רייס נודלס במסעדת מינה טומיי

מצרכים למתכון

  • ל4 מנות:
  • 250 גרם שבבי אורז מרובעים- מושרים במים למשך 4 שעות (ניתן להשיג בחנויות האסיאתיות המתמחות) או 250 גרם אטריות אורז עבות
  • 400 גרם רצועות עוף, שבושלו במים רותחים מספר דקות
  • 3 ראשי בוק צ'וי חתוכים גס
  • 1 כוס פרחי ברוקולי
  • 3 שיני שום קצוצות
  • ½ 1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
  • 1 פלפל צ'ילי אדום פרוס
  • להכנת הרוטב:
  • 1 כף שמן שומשום
  • ¾ כוס רוטב פטריות צמחוני
  • 5 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • ½ כוס מים
  • 1 כף סויה מתוקה
  • לקישוט
  • בוטנים
  • כוסברה (לא חובה)

אופן ההכנה

  • 1. מחממים ווק עם מעט שמן סויה על חום גבוה.
  • 2. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה נפרדת, ומניחים בצד.
  • 3. מוסיפים את הצ'ילי, שום וג'ינג'ר ל5 שניות ומיד לאחריהם את שאר הירקות ונתחי העוף.
  • 4. מערבבים את ירקות, מוסיפים את הרוטב ומיד מסננים את האטריות מהמים ומוסיפים לווק.
  • 5. לאטריות האורז יש נטייה להידבק, אז צריך כל הזמן לערבב ולהקפיץ כדיי שהאטריות לא יידבקו.
  • 6. מבשלים כ-3 דקות, או עד שהרוטב מצטמצם.
  • 7. מגישים מיד, עם בוטנים וכוסברה (למי שאוהב)לקישוט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully