מתכונים חמים

חצילים במרינדת עשבי תיבול

חצילים הנאפים עד להשחמה ואז מושרים במרינדת עשבי תיבול הם חלק מארוחת הבוקר העיראקית של השף אמיר קרונברג ממסעדת "גדרה 26" שבשוק הכרמל.

מתכון מאת: אמיר קרונברג, מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

אורחת בוקר עיראקית של השף אמיר קורנברג בגדרה 26

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 סועדים:
  • 4 חצילים בינוניים ומוצקים פרוסים ל-8 לאורך
  • שמן זית לשימון החצילים
  • למרינדה:
  • 1/3 כוס חומץ טבעי
  • 1/3 כוס מיץ תפוזים
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1 כף סילאן
  • מלח פלפל
  • 1 כף נענע קצוצה
  • 1 כף עלי כוסברה קצוצה
  • 2 שיני שום קצוצות

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180, משמנים את החצילים משני הצדדים בעזרת מברשת אפייה, מניחים על תבנית מרופדת ניר אפיה ואופים כ-30-40 דקות עד שהם משחימים.
  • 2. בינתיים מערבבים בקערה את חומרי המרינדה.
  • 3. מוסיפים את פרוסות החצילים ונותנים להן לנוח במשרה מינימום שעתיים ועד 48 שעות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully