וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חצילים במרינדת עשבי תיבול

חצילים הנאפים עד להשחמה ואז מושרים במרינדת עשבי תיבול הם חלק מארוחת הבוקר העיראקית של השף אמיר קרונברג ממסעדת "גדרה 26" שבשוק הכרמל.

מתכון מאת: אמיר קרונברג, מערכת וואלה

אורחת בוקר עיראקית של השף אמיר קורנברג בגדרה 26. נמרוד סונדרס
אורחת בוקר עיראקית של השף אמיר קורנברג בגדרה 26

מצרכים למתכון

  • ל-4 סועדים:
  • 4 חצילים בינוניים ומוצקים פרוסים ל-8 לאורך
  • שמן זית לשימון החצילים
  • למרינדה:
  • 1/3 כוס חומץ טבעי
  • 1/3 כוס מיץ תפוזים
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1 כף סילאן
  • מלח פלפל
  • 1 כף נענע קצוצה
  • 1 כף עלי כוסברה קצוצה
  • 2 שיני שום קצוצות

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180, משמנים את החצילים משני הצדדים בעזרת מברשת אפייה, מניחים על תבנית מרופדת ניר אפיה ואופים כ-30-40 דקות עד שהם משחימים.
  • 2. בינתיים מערבבים בקערה את חומרי המרינדה.
  • 3. מוסיפים את פרוסות החצילים ונותנים להן לנוח במשרה מינימום שעתיים ועד 48 שעות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully