קציצות ערוק
קציצות ערוק עם בשר הן חלק מארוחת הבוקר העיראקית של השף אמיר קרונברג ממסעדת גדרה 26 שבשוק הכרמל
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- כ-20 קציצות ל-4-5 סועדים
- 150 גרם בשר טחון
- 2 עגבניות קצוץ דק
- 1 בצל לבן קצוץ דק
- 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה ( בערך חצי כוס)
- 1 כף רסק עגבניות
- 1 כף עמבה
- 2 ביצים
- 2 כפות קמח
- מלח פלפל
- שמן לטיגון
אופן ההכנה
- 1. בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי הקציצות.
- 2. מחממים במחבת רחבה את השמן ( גובה חצי ס"מ).
- 3. יוצרים עם כף לקציצות ומטגנים כל צד כ -7 דקות להשחמה.
- מעבירים לנייר סופג ומגישים.