קציצות ערוק

קציצות ערוק עם בשר הן חלק מארוחת הבוקר העיראקית של השף אמיר קרונברג ממסעדת גדרה 26 שבשוק הכרמל

מתכון מאת: מערכת וואלה!
אורחת בוקר עיראקית של השף אמיר קורנברג בגדרה 26. נמרוד סונדרס
אורחת בוקר עיראקית של השף אמיר קורנברג בגדרה 26

מצרכים

  • כ-20 קציצות ל-4-5 סועדים
  • 150 גרם בשר טחון
  • 2 עגבניות קצוץ דק
  • 1 בצל לבן קצוץ דק
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה ( בערך חצי כוס)
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 1 כף עמבה
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • מלח פלפל
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי הקציצות.
  • 2. מחממים במחבת רחבה את השמן ( גובה חצי ס"מ).
  • 3. יוצרים עם כף לקציצות ומטגנים כל צד כ -7 דקות להשחמה.
  • מעבירים לנייר סופג ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully