כרובית צלויה עם גרגרי חומוס

דרך קלה וטעימה להפליא להפוך את הכרובית לחגיגה אמיתית. החיבור בין המיונז לקארי יוצר ציפוי טעים ויפה שעוטף את פרחי הכרובית וגרגרי החומוס.

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה!
פרחי כרובית חריפים אפויים עם גרגרי חומוס פריכים של אורלי פלאי. יח"צ, נמרוד סונדרס
פרחי כרובית חריפים אפויים עם גרגרי חומוס פריכים של אורלי פלאי(צילום: יח"צ)

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 1 כוס גרגרי חומוס שהושרו לילה במים
  • 1 כרובית מפורקת לפרחים קטנים
  • צ'ילי פרוס
  • 2 כפות מיונז
  • 1 כפית מחית קארי תאילנדי צהובה
  • מלח
  • להגשה:
  • אורז או יוגורט

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. מבשלים את גרגרי החומוס בסיר עם שפע מים במשך שעתיים וחצי עד שהם מתרככים. מסננים.
  • 3. מערבבים בקערה מיונז וקארי, מוסיפים את גרגרי החומוס המבושלים, פרחי הכרובית, צ'ילי ומלח ומערבבים.
  • 4. אופים 30-20 דקות או עד שהפרחים עשויים לטעמכם. מגישים על מצע של אורז או יוגורט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully