פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      כרובית צלויה עם גרגרי חומוס

      דרך קלה וטעימה להפליא להפוך את הכרובית לחגיגה אמיתית. החיבור בין המיונז לקארי יוצר ציפוי טעים ויפה שעוטף את פרחי הכרובית וגרגרי החומוס.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פרחי כרובית חריפים אפויים עם גרגרי חומוס פריכים של אורלי פלאי (נמרוד סונדרס , יח
      פרחי כרובית חריפים אפויים עם גרגרי חומוס פריכים של אורלי פלאי (נמרוד סונדרס , יח"צ)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 1 כוס גרגרי חומוס שהושרו לילה במים
      • 1 כרובית מפורקת לפרחים קטנים
      • צ'ילי פרוס
      • 2 כפות מיונז
      • 1 כפית מחית קארי תאילנדי צהובה
      • מלח
      • להגשה:
      • אורז או יוגורט

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
      • 2. מבשלים את גרגרי החומוס בסיר עם שפע מים במשך שעתיים וחצי עד שהם מתרככים. מסננים.
      • 3. מערבבים בקערה מיונז וקארי, מוסיפים את גרגרי החומוס המבושלים, פרחי הכרובית, צ'ילי ומלח ומערבבים.
      • 4. אופים 30-20 דקות או עד שהפרחים עשויים לטעמכם. מגישים על מצע של אורז או יוגורט.

      עוד מתכוני תוספות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -