כרובית צלויה עם גרגרי חומוס
דרך קלה וטעימה להפליא להפוך את הכרובית לחגיגה אמיתית. החיבור בין המיונז לקארי יוצר ציפוי טעים ויפה שעוטף את פרחי הכרובית וגרגרי החומוס.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 1 כוס גרגרי חומוס שהושרו לילה במים
- 1 כרובית מפורקת לפרחים קטנים
- צ'ילי פרוס
- 2 כפות מיונז
- 1 כפית מחית קארי תאילנדי צהובה
- מלח
- להגשה:
- אורז או יוגורט
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
- 2. מבשלים את גרגרי החומוס בסיר עם שפע מים במשך שעתיים וחצי עד שהם מתרככים. מסננים.
- 3. מערבבים בקערה מיונז וקארי, מוסיפים את גרגרי החומוס המבושלים, פרחי הכרובית, צ'ילי ומלח ומערבבים.
- 4. אופים 30-20 דקות או עד שהפרחים עשויים לטעמכם. מגישים על מצע של אורז או יוגורט.