- 1. צולים את כל הירקות בקליפתם עד שהם משחירים לגמרי מבחוץ ומתרככים לגמרי מבפנים, כל אחד על פי הזמן הנחוץ לו.
-
- 2. מקלפים את החצילים ומפרידים את בשרם לרצועות.
-
- 3. מקלפים את הפלפלים ומפרידים את בשרם לרצועות.
-
- 4. מקלפים את הבצל ומפרידים אותו לגלדים.
-
- 5. מקלפים את העגבניות וקורעים אותן בידיים לנתחים.
-
- 6. מערבבים את בשרם של כל הירקות בקערה גדולה. מוסיפים את השום, הלימון, שמן הזית והמלח. מערבבים את הירקות, רצוי בתנועות קיפול איטיות ורחבות, כך שישפיעו זה על זה מטעמם וממיציהם. לסלט עדין יותר, אפשר לקצוץ את כולם בסכין. אוכלים לצד הבשר, אפשר עם קצת טחינה מעל.