- 1. מחממים תנור ל-170 מעלות בטורבו.
-
- 2. בקערה המתאימה למיקרו ממיסים את השוקולד והחמאה בפולסים של 30 שניות- מחממים חצי דקה, מערבבים, מחממים שוב חצי דקה וחוזר חלילה עד שהשוקולד והחמאה נמסים לתערובת אחידה.
-
- 3. מוסיפים לתערובת השוקולד והחמאה את הסוכר ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים את הביצים ותמצית הוניל ולבסוף את הקמח והמלח. לאחר הוספת הקמח משתדלים לערבב כמה שפחות ועד שהקמח נטמע בתערובת והיא אחידה וללא גושים.
-
- 4. אופים את העוגה בתבנית משומנת ומרופדת בנייר אפיה במשך 25-30 דקות עד שהעוגה מקבלת מעטה קשיח בחלקה העליון אבל עדיין קצת רוטטת במרכז (שימו לב שהכוונה איננה שהעוגה נוזלית במרכז אלא עדיין קצת רכה).
- מצננים את העוגה מחוץ לתנור ומעבירים סכין דקה סביב דפנותיה (זה יבטיח שהעוגה תרד באופן שווה לאחר האפיה ותהיה בגובה שווה פחות או יותר)
-
- 5. כשהעוגה הצטננה מעבירים למקרר לכמה שעות לשם התמצקות ולקבלת מרקם פאדג'י.
-
- 6. הכנת הציפוי: מקציפים את השמנת המתוקה עם כף אבקת סוכר וכפית תמצית וניל עד לקבל קרם אחיד ויציב יחסית. בעזרת שק זילוף וצנטר 'סנט הונורה' (צנטר עגול עם חריץ בצורת V) מזלפים תלתלים באופן חופשי על גבי העוגה. מתחילים מהאמצע ובכל פעם מקיפים את החלק שעליו זילפנו עם עוד קצת קרם עד שכל העוגה מכוסה. מקשטים בסוכריות צבעוניות או כל קישוט אחר שתבחרו.
-
- רצוי לצנן את העוגה לאחר הזילוף ולפני ההגשה על מנת לאפשר לקצפת להתמצק.