- 1. מחממים את הטורטיות כמה שניות במיקרו או על מחבת (ללא שמן) על מנת שיהיו גמישות יותר ונוחות לעבודה.
-
- 2. מורחים את הטורטייה בשוקולד, מפזרים את הקוקוס ואת שברי העוגיות ומקפלים לחצי.
-
- 3. מורחים את החמאה המומסת על חצי הטורטייה ומפזרים מעליה את הסוכר החום ומעט קינמון אם אוהבים, מקפלים שוב, כך שמתקבלת רבע טורטייה. מורחים את הרבע בחמאה ושוב מפזרים סוכר וקינמון.
-
- 4. מניחים את הצד המשוח בחמאה וסוכר על מחבת חמה ובינתיים מושחים את החלק העליון והאחרון שנשאר חשוף בחמאה וסוכר (עוד קינמון). כשהצד של הטורטייה נוגע במחבת ומתחיל להתקרמל ולהפיץ ריח נעים, הופכים על הצד שמרחנו זה אתה (כל זה עניין של 1-2 דקות לכל צד).
-
- 5. מגישים עם כדור גלידה או קצפת.
-
- ** מי שרוצה יכול להכניס את הקרפ-טורטייה לטוסטר לחיצה (עדיף לא משולשים, אלא דגם הפסים) במקום השימוש במחבת.