וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרפ -טורטייה עם נוטלה

ברגע של חולשה הטורטייה הזו הופכת תוך כמה דקות לקרפ במילוי נוטלה, קוקוס ושברי לוטוס כשאת כולה עוטף רוטב קרמ. המתכון הוא רק המלצה, וכל מה שאתם אוהבים יכול להיכנס פנימה, ריבת חלב, שוקולד עם בוטנים קצוצים, בננות, חלבה, אגוזים ומה לא

מתכון מאת: רונית אבידן-שיינפלד, מערכת וואלה

צילום: נמרוד סונדרס| עריכה: יותם וקס

מצרכים למתכון

  • טורטיות (כמספר הטורפים)
  • ממרח נוטלה (או כל ממרח שאוהבים)
  • קוקוס טחון
  • שברי עוגיות לוטוס (או כל עוגיה אחרת/אגוזים )
  • חמאה מומסת
  • סוכר חום
  • מעט קינמון (אופציונלי)

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את הטורטיות כמה שניות במיקרו או על מחבת (ללא שמן) על מנת שיהיו גמישות יותר ונוחות לעבודה.
  • 2. מורחים את הטורטייה בשוקולד, מפזרים את הקוקוס ואת שברי העוגיות ומקפלים לחצי.
  • 3. מורחים את החמאה המומסת על חצי הטורטייה ומפזרים מעליה את הסוכר החום ומעט קינמון אם אוהבים, מקפלים שוב, כך שמתקבלת רבע טורטייה. מורחים את הרבע בחמאה ושוב מפזרים סוכר וקינמון.
  • 4. מניחים את הצד המשוח בחמאה וסוכר על מחבת חמה ובינתיים מושחים את החלק העליון והאחרון שנשאר חשוף בחמאה וסוכר (עוד קינמון). כשהצד של הטורטייה נוגע במחבת ומתחיל להתקרמל ולהפיץ ריח נעים, הופכים על הצד שמרחנו זה אתה (כל זה עניין של 1-2 דקות לכל צד).
  • 5. מגישים עם כדור גלידה או קצפת.
  • ** מי שרוצה יכול להכניס את הקרפ-טורטייה לטוסטר לחיצה (עדיף לא משולשים, אלא דגם הפסים) במקום השימוש במחבת.
  • קרפ עוגת גבינה

  • ג'יאן בינג - קרפ מלוח

  • קרפ סוזט

  • פאי שוקולד ממרכיבים שיש בבית

  • פרלינים של שוקולד מריר

  • עוגת שוקולית בתוך תפוז

  • פאי פקאן ושוקולד

  • חיתוכיות שוקולד ותפוזים

  • סופלה שוקולד קלאסי

  • חטיף שוקולד וחמאת בוטנים

  • בבקה שוקולד

  • עוגת קרפים במילוי שוקולד

  • פאי שוקולד

  • דונאטס קרמבו

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully