וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קלאסיקה: לביבות תפוחי אדמה ביתיות

לפעמים אין כמו המתכון הקלאסי, הביתי והמקורי. אז לכבוד חנוכה הנה המתכון הכי קלאסי שיש ללביבות תפוחי אדמה

לביבות. יעל לאור, יעל לאור
יכולים להשתולל עם ההגשה/יעל לאור, יעל לאור

אמנם יש עוד קצת זמן עד שחנוכה יגיע אלינו, אבל אנחנו לא באמת צריכים חג בשביל להנות מהלביבות המושלמות האלו. הנה מתכון קליל ומהיר, של לביבות תפוחי אדמה קלאסיות (רושטי), יש לכם עד חנוכה להתאמן.


לעוד מתכוני לביבות

לביבות תפוחי אדמה קלאסיות

מתכון מאת: כוכי לאור, מערכת וואלה

20 דקות עבודה,40 דקות סה"כ,קל להכנה,14 יחידות
לביבות. יעל לאור, יעל לאור
הלביבות המושלמות של אמא כוכי/יעל לאור

מצרכים למתכון

    • 3תפוחי אדמה גדולים, קלופים (קליפה אדומה)
    • ½בצל לבן
    • כףקמח
    • 1ביצה
    • קורטמלח לפי הטעם
    • קורטפלפל לבן לפי הטעם
    • 1כוסשמן לטיגון

אופן ההכנה

איך מכינים לביבות תפוחי אדמה קלאסיות?

  • 1
    גוררים את תפוחי האדמה לאורך, במגרדת גסה, לרצועות ארוכות.
  • 2
    גוררים את הבצל על אותה מגררת.
  • 3
    סוחטים היטב, עם הידיים, את תפוחי האדמה והבצל על מנת שלא יישארו נוזלים. מעבירים לקערה יבשה.
  • 4
    מוסיפים לתערובת את הביצה, הקמח, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
  • 5
    מחממים במחבת שמן חצי עמוק. לוקחים כף מהתערובת ומורידים לשמן בעזרת מזלג
  • 6
    מטגנים משני הצדדים עד הזהבה, מוציאים ומניחים על גבי צלחת עם נייר סופג.
  • 7
    להגשה: מגישים לצד שמנת חמוצה, סלמון מעושן, או כל דבר אחר שאוהבים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully