פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קרונאט במילוי מרשמלו

      הקונדיטור גל גבריאל מגל'ס בייקרי בחיפה אעם מתכון ביתי לקרונאט במילוי מרשמלו ופירות יער

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קרונאט במילוי מרשמלו ופירות יער של גל בייקרי (דרור עינב)
      קרונאט במילוי מרשמלו ופירות יער של גל בייקרי (דרור עינב)

      מצרכים

      • עבור 10 יחידות
      • לבצק:
      • 2 כוסות גדושות מאוד קמח
      • 20 גר' שמרים (2 כפות)
      • 1 כף סוכר
      • 100 גר' חמאה רכה
      • 1 כף שמנת חמוצה
      • 1/4 כוס מים קרים
      • קורט מלח
      • למילוי:
      • 150 גרם שקדים גרוסים קלויים
      • 20 יח' מרשמלו
      • 100 גרם פירות יער קפואים או טריים

      אופן ההכנה

      • 1.מערבבים במיקסר עם וו לישה את הקמח עם השמרים, מוסיפים את הסוכר, החמאה, השמנת החמוצה והמים בהדרגה ולפי הצורך. אחרי 2-3 דקות לישה, מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש 5-7 דקות נוספות. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ללילה.
      • 2. מוציאים את הבצק מהמקרר, מחלקים ל-10 כדורים (כל אחד במשקל 30 גרם) ומרדדים על משטח מקומח כל כדור לעלה אליפטי בעובי 0.5.
      • 3. מניחים על כל עלה 2 יח' מרשמלו, כף מהשקדים הגרוסים, מעט פירות יער וסוגרים היטב. חשוב לסגור היטב על מנת שלא יפתח במהלך הטיגון. אם הבצק מקומח יתר על המידה ולא נדבק זה לזה בסגירה מרטיבים את הקצוות במעט מים. שומרים עד הטיגון במקרר.
      • 4. מחממים שמן לטמפ' של 170 מעלות (חם, אבל לא רותח) ומכניסים בעדינות פנימה את הקרונאטס בזה אחר זה. מטגנים עד שמקבל גוון שחום ויפה ואז הופכים צד עד לקבלת או גוון זהה בצד השני.
      • 5. מעבירים לנייר סופג, מגלגלים כמו ספינג' בסוכר ומגישים חם.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -