וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק אפונה ואדממה

מתכון למרק אפונה ואדממה, מתוך הספר של ד"ר הגר שפר, פשוט לאכול בריא

מתכון מאת: מערכת וואלה

מתוך הספר  פשוט לאכול בריא. אופיר שפר,
מתוך הספר פשוט לאכול בריא/אופיר שפר

מצרכים למתכון

  • ל- 2 מנות
  • 1 כוס של אדממה – פולי סויה קלופים וקפואים
  • 1 כוס של אפונת גינה קפואה
  • 1/2 כוס נענע – עלים ללא גבעולים קשים
  • מלח ופלפל
  • 1 ליטר מים רותחים

אופן ההכנה

  • 1. מפשירים את האדממה והאפונה בתוך מסננת תחת זרם של מים חמים ומסננים מהמים.
  • 2. בסיר קטן מרתיחים ליטר של מים. מוסיפים את האפונה והאדממה ומביאים לרתיחה.
  • 3. מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות בסיר מכוסה על אש נמוכה.
  • 4. מתבלים במלח ופלפל גרוסים ומוסיפים את הנענע.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully