מרק אפונה ואדממה
מתכון למרק אפונה ואדממה, מתוך הספר של ד"ר הגר שפר, פשוט לאכול בריא
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל- 2 מנות
- 1 כוס של אדממה פולי סויה קלופים וקפואים
- 1 כוס של אפונת גינה קפואה
- 1/2 כוס נענע עלים ללא גבעולים קשים
- מלח ופלפל
- 1 ליטר מים רותחים
אופן ההכנה
- 1. מפשירים את האדממה והאפונה בתוך מסננת תחת זרם של מים חמים ומסננים מהמים.
- 2. בסיר קטן מרתיחים ליטר של מים. מוסיפים את האפונה והאדממה ומביאים לרתיחה.
- 3. מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות בסיר מכוסה על אש נמוכה.
- 4. מתבלים במלח ופלפל גרוסים ומוסיפים את הנענע.