מתכונים חמים

מרק אפונה ואדממה

מתכון למרק אפונה ואדממה, מתוך הספר של ד"ר הגר שפר, פשוט לאכול בריא

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מתוך הספר פשוט לאכול בריא

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל- 2 מנות
  • 1 כוס של אדממה – פולי סויה קלופים וקפואים
  • 1 כוס של אפונת גינה קפואה
  • 1/2 כוס נענע – עלים ללא גבעולים קשים
  • מלח ופלפל
  • 1 ליטר מים רותחים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מפשירים את האדממה והאפונה בתוך מסננת תחת זרם של מים חמים ומסננים מהמים.
  • 2. בסיר קטן מרתיחים ליטר של מים. מוסיפים את האפונה והאדממה ומביאים לרתיחה.
  • 3. מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות בסיר מכוסה על אש נמוכה.
  • 4. מתבלים במלח ופלפל גרוסים ומוסיפים את הנענע.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully