וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רוסטביף ביתי מושלם

אבי ביטון ביקר במסעדת אנגוס החדשה ברחוב הארבעה וקיבל מהשף נבות שלח טיפים להכנת רוסטביף ביתי מושלם

מתכון מאת: אבי מפרגן בשיתוף שמן עץ הזית, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • 4-6 מנות
  • 1 ק"ג נתח סינטה
  • 4 כפות שמן זית
  • ענף רוזמרין
  • ענף תימין
  • 3 שיני שום כתוש
  • 3 כפות חרדל דיז'ון
  • מלח ופלפל
  • לצ'ימיצ'ורי:
  • ראש שום קלוף וכתוש
  • 1 כוס שמן זית
  • 1 כוס חומץ בן יין
  • צרור גדול של פטרוזיליה קצוצה
  • 1 עגבניה סחוטה
  • 1 פלפל חריף קצוץ
  • מלח
  • 1 כפית אורגנו יבש או 2 ענפי אורגנו טרי
  • 1 כפית פפריקה

אופן ההכנה

  • 1. כשעה לפני ההכנה מוצאים את נתח הבשר מהמקרר שיגיע לטמפ' החדר.
  • 2. מערבבים יחד בקערית או צנצנת חרדל, שום, פלפל שחור גרוס, שמן זית וטימין. מצפים בתערובת התבלינים את נתח הבשר.
  • 3. מעבירים את הבשר לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 20 דקות (חשוב להקפיד שהתנור יהיה מחומם מראש ושהנתח יהיה 1 ק"ג בדיוק).
  • 4. לצ'ימיצ'ורי: מערבבים את כל החומרים בקערה.
  • 5. מוציאים מהתנור, נותנים לבשר לנוח מספר דקות ורק אז פורסים לפרוסות דקות ומגישים.
  • רוסטביף עסיסי

  • כריכוני רוסטביף

  • רוסטביף במרינדת חרדל ומייפל של המיט מרקט

  • סינייה קבבים וירקות צלויים

  • קונפי עוף ובצלים

  • אסאדו בתנור בקלי קלות

  • טאג'ין אוסובוקו ופירות יבשים

  • סלט יווני (חוריאטיקי)

  • חלת בשר

  • כבדי עוף על האש

  • לחמג'ון טורקי אמיתי

  • קדירת פולקה עגל

  • כיסוני קורנביף מטוגנים בציפוי פריך

  • צלעות טלה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully