פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מרק חרצ'ו גרוזיני

      מתכון למרק בשר ועגבניות גרוזיני שעשיר בתבלינים של דליה היילפרן ממסעדת סופרה הגרוזינית

      9 מדרגים / 3.29 כוכבים

      מרק חרצ'ו גרוזיני (נמרוד סונדרס)
      מרק חרצ'ו גרוזיני (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 1 ק"ג בשר בקר מס' 5 (צלי כתף) חתוך לקוביות
      • 2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות
      • 1/4 כוס שמן
      • 4 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות
      • 2 כפות גדושות רסק עגבניות
      • 2 כפות משחת תמרינדי
      • 2בעלי דפנה
      • 1 כף חמ?לי סוּנ?לי (תערובת תבלינים גרוזינית)
      • מלח ופלפל שחור
      • 3 ליטר מים
      • 7 שיני שום כתושות
      • 2 פלפלים חריפים
      • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
      • 1 צרור כוסברה קצוצה
      • 1/2 כוס אורז

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר גדול עם שמן מטגנים את הבצל עד הזהבה.
      • 2. מוסיפים את הבשר וצורבים היטב עד לקבלת מעטה שחום.
      • 3. מכניסים פנימה את העגבניות, רסק העגבניות, עלי הדפנה, התבלינים, משחת התמרינדי והמים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה עם מכסה כשעה או עד שהבשר רך.
      • 4. מוסיפים לסיר את הכוסברה והפטרוזיליה, את הפלפל החריף, השום והאורז ומבשלים כ20 דקות נוספות.
      • שתף

      עוד מתכוני מרקים

      מרק חרצ'ו גרוזיני
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -