פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      בחש מהמטבח הבוכרי

      הבחש מגיע במקור מהמטבח הבוכרי, מהרי אוזבקיסטן, ומתאפיין בעיקר בבשר הנימוח שלו, שמתחבא בין גרגירי האורז ובעלים הירוקים שמלווים אותו.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בחש במסעדת חנן מרגילן (דנה מאירזון)
      בחש במסעדת חנן מרגילן (דנה מאירזון)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 3-4 בצלים
      • 1/4 כוס שמן
      • 1 ליטר מים
      • מלח
      • פלפל
      • 700 גרם בשר מספר 2
      • 1 ק"ג אורז איזה שרוצים (אפשר חצי עגול וחצי ארוך)
      • 4 צרורות כוסברה

      אופן ההכנה

      • 1. מטגנים את הבצל, מוסיפים בשר מספר 2 חתוך לקוביות וצורבים לסגירה. מוסיפים מים, מלח ופלפל לפי הטעם.
      • 2. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-20 דקות על אש בינונית.
      • 3. קוצצים את הכוסברה דק דק ומכניסים לסיר.
      • 4. שמים מעל שכבת הכוסברה את האורז כך שיכוסה על ידי המים ומגבירים לאש גדולה כדי שהמים יתאדו.
      • 5. אחרי שהאורז ספג את המים שסביבו, מערבבים הכל לפני שסוגרים את המכסה ומבשלים 20 דקות.
      • 6. מגישים חם.

      עוד מתכוני בקר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -