- 1. מחממים תנור ל-150 מעלות.
-
- 2. חותכים את הסלקים לפרוסות עבות בעובי כ-3 ס"מ.
-
- 3. בסיר קטן על מעל אש בינונית מערבבים את חומרי הזיגוג עד להמסת הדבש ואיחוד המרכיבים.
-
- 4. משמנים תבנית אפייה במעט שמן, מסדרים את הסלקים בשכבה אחת ושופכים את נוזל הזיגוג מעל הסלקים.
-
- 5. מכניסים לתנור את התבנית מכוסה ברדיד אלומיניום למשך כחצי שעה או עד לריכוך הסלקים.
-
- 6. לאחר שהסלקים התרככו, מסירים את כיסוי התבנית ומעלים את חום התנור ל- 170 מעלות וממשיכים לאפות עד לצמצום הנוזלים. רצוי להבריש בשלב הזה את הסלקים בנוזל שבתבנית לקבלת זיגוג יפה.