פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      סלקים עם גבינה כחולה, אגוזים ותפוחים

      מתכון של השף ששי שאולזון מהמרכז הקולינרי דן גורמה סלקים עם גבינה כחולה, אגוזים ותפוחים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סלק וגבינה כחולה (מערכת וואלה! NEWS , אבי מזרחי)
      סלק וגבינה כחולה (מערכת וואלה! NEWS , אבי מזרחי)

      מצרכים

      • עבור 3-4 סועדים
      • 3 סלקים מבושלים בקליפתם וקלופים
      • 200 גר' גבינה כחולה
      • 100 גר' אגוזי מלך קלויים ושבורים גס
      • 1 תפוח עץ חמצמץ פרוס דק
      • מלח
      • פלפל
      • שמן זית

      אופן ההכנה

      • 1. חותכים את הסלקים לשמיניות.
      • 2. בוצעים בידיים את הגבינה לחתיכות קטנות.
      • 3. מסדרים על צלחת את כל חלקי הסלט בסדר הבא: סלקים, תפוחים, אגוזים וגבינה.
      • 4. מתבלים במעט מלח ופלפל ומטפטפים שמן זית.
      • 5. מגישים בטמפ' החדר.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -