סלקים עם גבינה כחולה, אגוזים ותפוחים

מתכון של השף ששי שאולזון מהמרכז הקולינרי דן גורמה סלקים עם גבינה כחולה, אגוזים ותפוחים

מתכון מאת: ששי שאולזון, מערכת וואלה!
סלק וגבינה כחולה(צילום: אבי מזרחי)

מצרכים

  • עבור 3-4 סועדים
  • 3 סלקים מבושלים בקליפתם וקלופים
  • 200 גר' גבינה כחולה
  • 100 גר' אגוזי מלך קלויים ושבורים גס
  • 1 תפוח עץ חמצמץ פרוס דק
  • מלח
  • פלפל
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הסלקים לשמיניות.
  • 2. בוצעים בידיים את הגבינה לחתיכות קטנות.
  • 3. מסדרים על צלחת את כל חלקי הסלט בסדר הבא: סלקים, תפוחים, אגוזים וגבינה.
  • 4. מתבלים במעט מלח ופלפל ומטפטפים שמן זית.
  • 5. מגישים בטמפ' החדר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully