סלקים עם גבינה כחולה, אגוזים ותפוחים
מתכון של השף ששי שאולזון מהמרכז הקולינרי דן גורמה סלקים עם גבינה כחולה, אגוזים ותפוחים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- עבור 3-4 סועדים
- 3 סלקים מבושלים בקליפתם וקלופים
- 200 גר' גבינה כחולה
- 100 גר' אגוזי מלך קלויים ושבורים גס
- 1 תפוח עץ חמצמץ פרוס דק
- מלח
- פלפל
- שמן זית
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הסלקים לשמיניות.
- 2. בוצעים בידיים את הגבינה לחתיכות קטנות.
- 3. מסדרים על צלחת את כל חלקי הסלט בסדר הבא: סלקים, תפוחים, אגוזים וגבינה.
- 4. מתבלים במעט מלח ופלפל ומטפטפים שמן זית.
- 5. מגישים בטמפ' החדר.