- 1. הכנת רוטב הקארי: בסיר עם 2 כפות שמן מטגנים בצל, קפיר ליים, שום, ציפורן, זרעי הל, מקל קינמון ופלפל צ'ילי וכ- 10 דקות על אש בינונית.
-
- 2. מוסיפים את כף אבקת הביריאני, מי הקוקוס, חלב הקוקוס, המלח ורוטב הדגים ומבשלים על אש נמוכה למשך כחצי שעה.
-
- 3. לבסוף מזלפים את שמן השומשום, מסירים מהאש ומערבבים.נותנים לרוטב להתקרר מעט ולאחר מכן מסננים אותו במסננת דקה.
-
- 4. הכנת הקציצות: מערבבים יחד את מרכיבי הקציצות ומכניסים לקירור לחצי שעה עד שהתערובת מתייצבת.
-
- 5. הכנת מילוי הפיסטוק: לקלחת קטנה מכניסים למון גאס, עלי כפייר ליים, רוטב דגים ושמן שומשום ומבשלים על אש בינונית כ- 5 דקות. מסירים מהאש, מעבירים לבלנדר עם השום, הבצל המטוגן והפיסטוקים וטוחנים הכל יחד.
-
- 6. מילוי הקציצות ובישולן: מוציאים את תערובת העוף והבקר מהמקרר ומכדררים קציצות קטנות. יוצרים חור במרכז כל אחת, ממלאים מעט ממחית הפיסטוקים וסוגרים.
-
- 7. מסדרים את הקציצות על תבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 למשך 10 דקות.
-
- 8. במקביל מחממים את רוטב הקארי ומכניסים לתוכו את כדורי הבשר האפויים. מומלץ להגיש את המנה עם מיקס של עשבי תיבול כגון :נענע כוסברה ובזיליקום ומעט צ'ילי טרי .