קציצות כרישה ועוף

השף יוסי שטרית מציג קציצות משגעות עם חתיכות עוף עסיסיות וארומה משגעת

מתכון מאת: יוסי שטרית

מצרכים

  • כמות: 20-30 לביבות
  • 300 גרם חזה עוף קצוץ לקוביות
  • 3 כרישות, פרוסות דק
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 1 ביצה
  • חופן אורוגלה
  • 3 כפות עלי זעתר או אורגנו טרי
  • 10 עלי בזיליקום קרועים
  • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • חופן בצל ירוק קצוץ
  • קליפת לימון קצוצה מ- 1/2 1 לימונים
  • 2 יח' זוקיני בינוני מגורד
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • שמן, לטיגון
  • להגשה:
  • פלחי לימון

אופן ההכנה

  • 1. במחבת עם שמן זית מאדים את הכרישה על אש נמוכה עד שהיא הופכת שקופה.
  • 2. מערבבים בקערה את העוף הקצוץ עם פירורי הלחם, הביצה, עשבי התיבול, הזוקיני המגורד, קליפת הלימון הקצוצה והכרישה המטוגנת. מתבלים במלח ופלפל.
  • 3. מחממים במחבת רחבה שמן חצי עמוק (כגובה חצי לביבה) ובעזרת שתי כפות מרימים מהמסה ויוצרים לביבות.
  • 4. מטגנים עד השחמה ומוציאים לנייר סופג.
  • 5. מגישים עם פלחי לימון.
  • קציצות כרישה ונענע ברוטב לימון

  • קציצות ירק קלילות להכנה

  • חורשט סבזי

  • קציצות כפתה עם ממרח שעועית לבנה

  • נזיד שעועית שחורה עם תרד וכדורי בשר

  • קבב רומני ממולא שום קונפי

  • סינייה קבבים וירקות צלויים

  • תבשיל קציצות עוף עם תפו"א

  • קציצות פראסה

  • קציצות אבוחצירא

  • קציצות ברוטב קישואים ולימון

  • מפרום טוניסאי

  • מרק בשר ראש וגרגרי חומוס

  • כריך קציצות ברוטב

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully