מתכונים חמים

קציצות כרישה ועוף

השף יוסי שטרית מציג קציצות משגעות עם חתיכות עוף עסיסיות וארומה משגעת

מתכון מאת: יוסי שטרית
  • קל להכנה

מחשבון המרות

מצרכים

  • כמות: 20-30 לביבות
  • 300 גרם חזה עוף קצוץ לקוביות
  • 3 כרישות, פרוסות דק
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 1 ביצה
  • חופן אורוגלה
  • 3 כפות עלי זעתר או אורגנו טרי
  • 10 עלי בזיליקום קרועים
  • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • חופן בצל ירוק קצוץ
  • קליפת לימון קצוצה מ- 1/2 1 לימונים
  • 2 יח' זוקיני בינוני מגורד
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • שמן, לטיגון
  • להגשה:
  • פלחי לימון
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. במחבת עם שמן זית מאדים את הכרישה על אש נמוכה עד שהיא הופכת שקופה.
  • 2. מערבבים בקערה את העוף הקצוץ עם פירורי הלחם, הביצה, עשבי התיבול, הזוקיני המגורד, קליפת הלימון הקצוצה והכרישה המטוגנת. מתבלים במלח ופלפל.
  • 3. מחממים במחבת רחבה שמן חצי עמוק (כגובה חצי לביבה) ובעזרת שתי כפות מרימים מהמסה ויוצרים לביבות.
  • 4. מטגנים עד השחמה ומוציאים לנייר סופג.
  • 5. מגישים עם פלחי לימון.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully