- 1. מנפים את הקמח לקערה ומערבבים עם השמרים.
-
- 2. מוסיפים את המלח, הסוכר והביצה ומתחילים ללוש. מוסיפים בהדרגה את המים עד שמתקבל בצק גמיש ונוח לעבודה, אבל לא רטוב מידי.
-
- 3. מכסים את הקערה במגבת לחה ונותנים לבצק לנוח ולתפוח לפחות כשעה עד להכפלת הנפח.
-
- 4. קורצים מהבצק שתפח 8 כדורים ומרדדים כל אחד למעין פיתה.
-
- 5. מורחים את 8 חלקי הבצק המרודדים במרגרינה בנדיבות ומכדררים בחזרה כל אחד לצורת כדור.
-
- 6. משמנים את סיר הקובנה בנדיבות ומסדרים את הכדורים בשתי קומות- 4 כדורים בקומה הראשונה ומעליהם 4 כדורים נוספים.
-
- 7. מכסים את סיר הקובנה ומתפיחים פעם נוספת- כחצי שעה. בינתיים מחממים את התנור ל-200-250 מעלות.
-
- 8. אופים מכוסה כחצי שעה עד לקבלת מאפה תפוח שחום וריחני.