- 1. במיקסר עם וו לישה, לשים את הקמח והתבלינים עם כמות המים הגדולה (520 גרם) במשך כ-5 דקות. לאחר מכן מכסים בניילון נצמד ומניחים לשעה מנוחה במקרר.
-
- 2. לאחר שעה מנוחה, מוסיפים לבצק את השמרים והמלח ולשים במשך כ-10 דקות (על מנת לפתח את הגלוטן) עד קבלת בצק חלק למראה.
-
- 3. מוסיפים את כמות המים הקטנה (75 גרם) בהדרגה תוך כדי לישה. לאחר שהבצק "בלע" את כל המים מוסיפים את השמן והשום יחד ולשים עד שהבצק נאסף סביב וו הלישה. לבסוף מוסיפים את הגבינות לעוד ערבוב נוסף.
-
- 4. מניחים את הבצק לנוח כשעתיים ולאחר מכן מחלקים אותו לחתיכות שוות. מגלגלים את חתיכות הבצק למקלות ארוכים ומניחים על מגש עם נייר אפיה
-
- 5. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-12 דקות.