וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קציצות סלמון אסיאתיות

איך הופכים קציצות דגים למעדן אמיתי? השף אבי ביטון מכין קציצות סלמון אסיאתיות בהשראת מסעדת גורדוס

מתכון מאת: אבי ביטון בשיתוף שמן עץ הזית, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • כמות: 12-18 קציצות (תלוי בגודל)
  • 500 גרם פילה סלמון טרי
  • צרור בצל ירוק קצוץ
  • 1 כף מיונז
  • צרור כוסברה קצוצה
  • 2 כפות סויה
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1 ס"מ שורש ג'ינג'ר מגורד
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 1 ביצה
  • פלפל שחור גרוס
  • שמן קוקוס, לטיגון
  • להגשה:
  • עלי חסה טריים ושטופים
  • לימון חתוך לפלחים
  • 1 פלפל צ'ילי אדום פרוס

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים בעזרת סכין חדה את פילה הסלמון הטרי.
  • 2. מערבים היטב את הסלמון הקצוץ יחד עם שאר המרכיבים, עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 3. בעזרת הידיים יוצרים מהמסה קציצות אחידות בגודלן ומעט שטוחות. ניתן להניח במקרר ל-30 דקות או לטגן ישר.
  • 4. במחבת מחממים שמן קוקוס ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד השחמה.
  • 5. בקערת הגשה מסדרים את עלי החסה הטריים, מעליהם הן קציצות הסלמון, פלחי הלימון ופרוסות הצ'ילי. מעל הכל שופכים את שמן הקוקוס בו טיגנו את הקציצות כדי שטעמו ייספג בעלי החסה. מגישים.
  • קציצות טונה עסיסות בכריך

  • פילה סלמון צלוי בעשבי תיבול

  • פאד תאי סלמון

  • קציצות דגים ברוטב לימוני צהוב

  • תבשיל דגים עם עלי חורף

  • צלעות עגל עם ארטישוק ועגבניות

  • לברק בתבשיל שומר ופול ירוק

  • דג מרוקאי בתנור עם תפוחי אדמה

  • פילה דג ממולא

  • קובנייה דג

  • פאייה דגים וארטישוק

  • תעשימה - דג עטוף בבצק

  • ברוסקטה עם פלפלים מותססים ודג נא

  • סטייק ברמונדי ברוטב פוטנסקה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully