- 1.הבצק: לשים יחד את חומרי הבצק תוך הוספה הדרגתית של המים עד לקבלת בצק גמיש ונוח לעבודה. מניחים לשעה מנוחה.
-
- 2.בינתיים מכינים את המילוי: במחבת עם מעט שמן מטגנים את הבשר עד שמחליף את צבעו אך נותר עסיסי. מוסיפים את הבצל החי הקצוץ והפלפל הירוק ומתבלים במלח ופלפל.
-
- 3. קורצים 25-30 כדורים מהבצק, מותחים אותם לכדורים חלקים ויפים ומניחים למנוחה נוספת של 20 דקות.
-
- 4.ממלאים: פותחים בעזרת מערוך כדור לפיתה דקה ושטוחה, ממלאים חצי ממנה בתערובת הבשר והבצל, סוגרים את החצי מעל, מהדקים עם האצבעות וחותכים את השוליים בעזרת גלגלת משוננת או סכין חדה. ממשיכים כך עם שאר הבצק והמילוי.
-
- 5.הטיגון: מחממים שמן במחבת עמוקה ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב שחום ומרקם פריך.