- 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
-
- 2. מרפדים תבנית אפיה בנייר אפייה ומזלפים מעליו 2-3 כפות שמן זית. מניחים מעל את הדג עם העור כלפי מטה, מזלפים מעליו את יתרת שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל.
-
- 3. מכינים את הקרסט: קוצצים את העגבניות המיובשות, הזיתים השחורים והפטרוזיליה ומערבבים היטב בקערה יחד עם פירורי הלחם.
-
- 4. מצפים את כל הפילטים בתערובת הקרסט ומכניסים לתנור ל-10 דקות עד שהציפוי מקבל גוון זהוב, אך הדג תחתיו נשאר עסיסי.
-
- 5. בינתיים קוצצים יחד פטרוזיליה, כוסברה, נענע ובצל ירוק. מתבלים במיץ לימון, שמן זית ומלח ופלפל.
-
- 6. מגישים את הדג לצד הסלט וטחינה טובה.