עוגת גבינה אפויה
קונדיטוריית ביסקוטי עם מתכון קל ומהיר להכנה לעוגת גבינה עם חמאה וביסקוויטים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- תבנית קפיצית עגולה קוטר 26
- תחתית:
- 300 גרם ביסקוויטים
- 100 גרם חמאה מומסת
- מלית:
- 750 גרם גבינת שמנת 30%
- 200 גרם סוכר
- 4 ביצים
- 2 כפיות תמצית וניל
- ציפוי:
- 200 מ"ל (כוס) שמנת מתוקה
- 50 גרם (רבע כוס) סוכר
אופן ההכנה
- 1. טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון ומוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים היטב. מהדקים לתחתית תבנית האפייה מרופדת בנייר אפייה.
- 2. מכינים את המלית- בקערת מיקסר מערבבים היטב במהירות נמוכה-בינונית (לא מקציפים) עם מטרפה את הביצים עם הסוכר, למשך כשלוש דקות.
- 3. מוסיפים את גבינת השמנת ותמצית הווניל ומגבירים מעט את מהירות הערבוב על מנת להגיע לתערובת חלקה ואחידה.
- 4. יוצקים את המלית על התחתית ואופים בתנור שחומם מראש ל-140 מעלות במשך שעה.