פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגת גבינה אפויה

      קונדיטוריית ביסקוטי עם מתכון קל ומהיר להכנה לעוגת גבינה עם חמאה וביסקוויטים

      4 מדרגים / 3.35 כוכבים

      עוגות גבינה של ביסקוטי (דרור עינב)
      עוגות גבינה של ביסקוטי (דרור עינב)

      מצרכים

      • תבנית קפיצית עגולה קוטר 26
      • תחתית:
      • 300 גרם ביסקוויטים
      • 100 גרם חמאה מומסת
      • מלית:
      • 750 גרם גבינת שמנת 30%
      • 200 גרם סוכר
      • 4 ביצים
      • 2 כפיות תמצית וניל
      • ציפוי:
      • 200 מ"ל (כוס) שמנת מתוקה
      • 50 גרם (רבע כוס) סוכר

      אופן ההכנה

      • 1. טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון ומוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים היטב. מהדקים לתחתית תבנית האפייה מרופדת בנייר אפייה.
      • 2. מכינים את המלית- בקערת מיקסר מערבבים היטב במהירות נמוכה-בינונית (לא מקציפים) עם מטרפה את הביצים עם הסוכר, למשך כשלוש דקות.
      • 3. מוסיפים את גבינת השמנת ותמצית הווניל ומגבירים מעט את מהירות הערבוב על מנת להגיע לתערובת חלקה ואחידה.
      • 4. יוצקים את המלית על התחתית ואופים בתנור שחומם מראש ל-140 מעלות במשך שעה.

      עוד מתכוני עוגות ועוגיות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -